Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paylaşımın için saol,tşk,emegine saglık vs vs..
08-09-2008, 09:10 PM
RE: paylaşımın için saol,tşk,emegine saglık vs vs..
bende hak veriyorum çoğumuz yapıyoruz dikkatli
olacığız inşallah

[Resim: balksz7qa61ax1.png]

[Resim: ha1am61cb7.jpg]

VİDEOM ve imzam ALINTIDIR YAPAN ARK ELLERİNE SAĞLIK
Tüm Mesajlarını Bul
08-10-2008, 03:27 PM
yunus güzel bir konuya değinmişsin öncelikle teşekkür ederim sen arada admin olarak bizleri ikaz etki bizde en iyisini yapmaya çalışalım fakat benmde bir maruzatım var lütfen açılan çoğu konuya cevap bile vermeye tenezzül etmeyenlerin bir teşekkürü bile yeter diye düşünüyorum..

BaYRaKLaRı BaYRaK YaPaN üSTüNDeKi KaNDıR..! ToPRaK eĞeR UğRuNa öLeN VaRSa OdA VaTaNDIR.!
[Resim: imza6nb4.gif]

imzam alıntıdır yapan Amine_necati kardeşime teşekkür ederim eline sağlık.1
Tüm Mesajlarını Bul
08-10-2008, 08:37 PM
sevra Yazılan:yunus güzel bir konuya değinmişsin öncelikle teşekkür ederim sen arada admin olarak bizleri ikaz etki bizde en iyisini yapmaya çalışalım fakat benmde bir maruzatım var lütfen açılan çoğu konuya cevap bile vermeye tenezzül etmeyenlerin bir teşekkürü bile yeter diye düşünüyorum..

bu konuda haklısınız sayın sevra

[Resim: k1ur1.jpg]
[Resim: k1ur1.d83df1902d.jpg]

MESUT KANTAR

ESKİ RESİMLERE BAKTIM,DALDIM Bİ CIĞARA YAKTIM;RESMİNE Bİ MERMİ ÇAKTIM...GELMEZSEN GELMEEEEEEEE
Tüm Mesajlarını Bul
08-14-2008, 10:53 PM
herkes yunusun dedigine katiliyor ama nedense ayni tas ayni hamam!!!

Ekledigim Bütün Resimler, Calismalar, Imzalar, Avatarlar alintidir... Yapan Arkadaslarin Ellerine saglik..
Tüm Mesajlarını Bul
08-14-2008, 10:56 PM
GS_BuRCu_TR Yazılan:herkes yunusun dedigine katiliyor ama nedense ayni tas ayni hamam!!!

aynen burcu katıLıyorum...
arkadaşLar katıLmak la oLmuyor işLEve koymak LAzım biraz konu açmaya gayret edeLimmmmmm...

[Resim: 1907fb0qp1lzoa4.gif]
NSC SÜPER MODERATÖR
[Resim: nscsupermodwv9.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
08-15-2008, 09:56 AM
BIS SEY SOYLEYIM.SIMDI YUNUS KARDESIMIZ BU KONUYU ACDI.HAKLI TABII.AMMA HER KES YINE BU KONUYA AYNI YORUM EKLIYO."HAKLISIN YUNUS KARDES""BUNDAN BOYLE DIKKATLI OLURUZ"
AMMA BU YORUMU YAZANLAR DA HAKLI.CUNKI BASKA LAF YOK NE YAZALIM.SEN HAKSIZSINMI YAZALIM.BASKA YORUM OLMADIGI ICIN HER KES AYNI SEY YAZIYO
[Resim: Soshe.gif]

SEBUHI_NEZEROV
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
08-15-2008, 11:36 AM (Bu Mesaj 08-15-2008 12:30 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ßYuNuS61.)
SEBUHI_NEZEROV Yazılan:BIS SEY SOYLEYIM.SIMDI YUNUS KARDESIMIZ BU KONUYU ACDI.HAKLI TABII.AMMA HER KES YINE BU KONUYA AYNI YORUM EKLIYO."HAKLISIN YUNUS KARDES""BUNDAN BOYLE DIKKATLI OLURUZ"
AMMA BU YORUMU YAZANLAR DA HAKLI.CUNKI BASKA LAF YOK NE YAZALIM.SEN HAKSIZSINMI YAZALIM.BASKA YORUM OLMADIGI ICIN HER KES AYNI SEY YAZIYO

doğrudur cunku konuları okumaya bile tenezzür etmiyorsunuz ! herhangi bir konuyu okuyup anlam ckıkartamıyorsanız lütfen forumuda terkedin... 60 tane güncelllegini kaybetmiş konuya 1 saat içinde "teşekkürler" yazılınca elinize ne geçiyor... 4 ay önce oynanmış macın yorumuna "teşekkürler" deniliyor.
tekrar anlatmak zorunda kaldım çünkü bu konuyu bile tam okumadınız!

[Resim: tsbarbordonx9.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
08-15-2008, 12:35 PM
ßYuNuS61 Yazılan:
SEBUHI_NEZEROV Yazılan:BIS SEY SOYLEYIM.SIMDI YUNUS KARDESIMIZ BU KONUYU ACDI.HAKLI TABII.AMMA HER KES YINE BU KONUYA AYNI YORUM EKLIYO."HAKLISIN YUNUS KARDES""BUNDAN BOYLE DIKKATLI OLURUZ"

doğrudur cunku konuları okumaya bile tenezzür etmiyorsunuz ! herhangi bir konuyu okuyum anlam ckıkartamıyorsanız lütfen forumuda terkedin... 60 tane güncelllegini kaybetmiş konuya 1 saat içinde "teşekkürler" yazılınca elinize ne geçiyor... 4 ay önce oynanmış macın yorumuna "teşekkürler" deniliyor.
tekrar anlatmak zorunda kaldım çünkü bu konuyu bile tam okumadınız!

KARDESIM BEN SENIN YAZDIGIN KONUYU OKUDUM.BENIM DE OYLE YLNISLARIM OLSU TABII KI.BEN GENIS YORUM YAZMAGI SEVERIM . BEN BU FORUMA YENI GELDIGIMDE GENIS YAZIYODUM ,LAKIN BAKDIM KI ARKADASLAR HIC GENIS YAZMAMISLAR.YENI GELEN ARKADASLARA BOYLE YAZIYOLAR "HOS GELDIN ARAMIZA" "KALICI OLMAN DILEYILE" O KADAR .HATTA BAZEN "HOS GELDIN " YERINE "HG" YAZIYOLAR.BASKA HIC BIR SEY GORMEDIM.ONUN ICIN BEN DE OYLE YAZMAK MECBURIYYETINDE KALDIM.DUSUNDUM KI BEN BASKA FORMADA YAZSAM BANA DIYECEKLER:"ESKI KOYE YENI ADET GETIRME"
BEN BU YAZILANLARA BOYLE BIR SEY ELAVE ETDIM "PISMAN OLMAMAN DILEYILE" ONU DA MECBURIYYETDEN.YANI SECILEYIM DIYE.ARKADAS BEN BU FORMU COK SEVDIM ELLERINE SAGLIK.YANI BU FORUMDAN AYRILMAK ISTEMIYOM.BENI UMARIM ANLARSIN.TESSEKKUR EDERIM.

SEBUHI_NEZEROV
08-15-2008, 12:58 PM
saıyn sebuhi nezerov izinn veririseniz naçizane bi açıklama yapma gereği duyuyorum...sayın adminimiz byunus61 yaptığı her açıklamada sonuna kadar haklıdır çünki oda kendi çabası içerisinde bizlere(üyelere)tertemiz bir forum sunmak için gec gündüz emek vermektedir...ama gelin görünki bu emeklerin sonucunda;gereksiz konu açılması,gereksiz karma puan verilmesi hatta karma puan verme sistemini sohbet sistemi olarak kullanmak sayın yunusunda canını sıkmaktadır...sizden ve tüm üyelerden ricam konu açarken ve yorum yaparken sadece ve sadece ne yazdığımızı bilip,konuyu açan arkadaşımızın açtığı konuya göre yorum yapmamızdır...

SAYGILARIMLA

[Resim: k1ur1.jpg]
[Resim: k1ur1.d83df1902d.jpg]

MESUT KANTAR

ESKİ RESİMLERE BAKTIM,DALDIM Bİ CIĞARA YAKTIM;RESMİNE Bİ MERMİ ÇAKTIM...GELMEZSEN GELMEEEEEEEE
Tüm Mesajlarını Bul
08-15-2008, 01:58 PM
m.kantar Yazılan:saıyn sebuhi nezerov izinn veririseniz naçizane bi açıklama yapma gereği duyuyorum...sayın adminimiz byunus61 yaptığı her açıklamada sonuna kadar haklıdır çünki oda kendi çabası içerisinde bizlere(üyelere)tertemiz bir forum sunmak için gec gündüz emek vermektedir...ama gelin görünki bu emeklerin sonucunda;gereksiz konu açılması,gereksiz karma puan verilmesi hatta karma puan verme sistemini sohbet sistemi olarak kullanmak sayın yunusunda canını sıkmaktadır...sizden ve tüm üyelerden ricam konu açarken ve yorum yaparken sadece ve sadece ne yazdığımızı bilip,konuyu açan arkadaşımızın açtığı konuya göre yorum yapmamızdır...

SAYGILARIMLA

AÇİKLAMAN İÇİN TEŞEKKÜRLER.TABİİ DEDİKLERİNİN HEPSİ DOĞRU .BENİM DE HATALARİM ÇOK OLDU KABUL EDİYORUM.BELKİ DE HADDİNDEN ÇOK.
İNŞALLAH BUNDAN SONRA OLMAZ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOLUN

SEBUHI_NEZEROV
Konu Kapalı 

Forum Atla: