|
NECATİ ÅžAÅžMAZ’DAN HAYRANLARINA CEVAPLAR
|
|
06-08-2008, 04:10 PM
|
|||
|
|||
|
RE: NECATİ ÅžAÅžMAZ’DAN HAYRANLARINA CEVAPLAR
canımmmmmmm bizde seni çok seviyoruzzz
![]() ![]()
|
|||
|
06-14-2008, 11:43 PM
|
|||
|
|||
|
teşekürler
|
|||
|
06-17-2008, 04:06 PM
|
|||
|
|||
|
evet ben de bunu bashqa bir saytda okumushdum chok iyi cevablar neatiye yakishir
|
|||
|
06-27-2008, 01:08 PM
|
|||
|
|||
|
BEN KAMIL AZERBAYCAN DAN POLAT SENI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOK SEVIYORUM
|
|||
|
06-27-2008, 02:50 PM
|
|||
|
|||
|
[/size][/font][/b][/i][/u][/color]
:SBU DUNYADA SENI BENDEN COK SEVEN BIRI OLAMAZ.ASKIM SENI DELILER GIBI SEVIYORUM.HER GECE SENI RUYADAM GOREYIM DIYE ALLAHA YALVARIYORUM.AMMA SUNA INANIYORUMKI NE ZAMANSA SENIN GOZLERINI BAKICAM ASKIM .SENSIZ o_l_u_y_o_r_u_m
|
|||
|
06-27-2008, 03:41 PM
|
|||
|
|||
|
Merhaba Necati Abi ben senin çok büyük bir hayranınım Almanyada yaşıyorum ve seni çok Seviyorum gercekten çok sevıyorum
|
|||
|
07-24-2008, 01:34 AM
|
|||
|
|||
|
NECATİ SEN BİTANESİN. TAHMİN BİLE EDEMEYECEĞİN KADAR SEVİYORUM BEN SENİ
|
|||
|
07-26-2008, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
LUTFEN COK ROPORTAJ YAP SENIN HAKKINDA OGRENMEK ISTEDIIM COK SEY VAR LUTFEN SENI SITEMIZDE GORMEK ISTIYORUZ BAKUDEN ASKIN SASMAZ
|
|||
|
08-28-2008, 06:29 PM
|
|||
|
|||
|
ben azerbaycandan yaziyorum.ya polat abi ben seni coooooooooooooooooooooooooook seviyorum.1tek diziye bakiyorum tabiiki oda kurtlar vadisi.supersiniz
ben azerbaycandan yaziyorum.ya polat abi ben seni coooooooooooooooooooooooooook seviyorum.1tek diziye bakiyorum tabiiki oda kurtlar vadisi.supersiniz.abi ben senin resimlerini azeri saytlarina veriyorum,herkes cok beyeniyor |
|||
|
09-14-2008, 10:26 AM
|
|||
|
|||
|
Merhaba Necati Bey. Nasilsiniz? iyisiniz insaallah. Ilk once isterdim sizin Ramazan'inizi tebrik edim. Eger oruc tutuyorsaniz Allah kabul etsin. Ben size Azerbaycandan yaziyorum. Sizin en buyuk hayranlarinizdanim. Inanin ki cok sabirsizlikla Kurtlar Vadisi Pusunun yeni bolumlerini bekliyorum. butun tatil boyu kendi kendimde tahminler yapdim ki 42ci bolum nasil olacak diye. Ne zaman basliyorsunuz yeni bolumlere? bir de ki Azerbaycanin bazi eylence sitelerinde bu yakinlarda okudum ki Siz Azerbaycana- bakuye geleceksiniz. Bu dogru bir haberdimi? Inanin ki bu haberin dogru olmasi icin her gece Allaha yalvariyorum,tabi ki valideynlerime de ki meni sizinle gorusmeye aparsinlar,eger siz Bakuye gelerseniz. Nolur biz taraflara da gelin. Sizi cooooook seviyorum. SEVGILERIMLE,AZERBAYCANLI HARANINIZ ESEDOVA SEFIQE (MISS SASMAZ)
|
|||

:SBU DUNYADA SENI BENDEN COK SEVEN BIRI OLAMAZ.ASKIM SENI DELILER GIBI SEVIYORUM.HER GECE SENI RUYADAM GOREYIM DIYE ALLAHA YALVARIYORUM.AMMA SUNA INANIYORUMKI NE ZAMANSA SENIN GOZLERINI BAKICAM ASKIM .SENSIZ o_l_u_y_o_r_u_m