|
NECATİ ÅžAÅžMAZ’DAN HAYRANLARINA CEVAPLAR
|
|
03-17-2008, 05:52 PM
|
|||
|
|||
|
RE: NECATİ ÅžAÅžMAZ’DAN HAYRANLARINA CEVAPLAR
mrb lar biz sizi begenerrek izliyoruz herperşembe akşamları ben sizi kucuk hayranlarınızdan abdullah da
|
|||
|
03-17-2008, 05:54 PM
|
|||
|
|||
|
mrb necati abi biz seni cok seviyoruz ailecek izliyoruz kucuk hayranlarından abdullah dal ben sizi cok seviyorum necati abi
|
|||
|
03-17-2008, 11:46 PM
|
|||
|
|||
|
ne demeye calıstın anlamadım senı canım burcıncım
|
|||
|
03-18-2008, 08:08 PM
|
|||
|
|||
|
YHA NE DİCEMMM ONU ÇOOOOOOOK SEWDİĞİMİ SÖLEDİM..MİLYONLARCA KEZ HATTA BUNU 24 SAAT SÖLEDİĞİM İÇİN YATIP KALKIP ONUN ADINI SAYIKLADIĞIM İÇİN ADIM DELİYE ÇIKTI...KEŞKE O GÜN PANAFİLM E BENDE GİDEBİLSEYDİM ÖLE ÇOOOK İSTEDİMKİİ ONU Bİ DEFACIK GÖRMEYİ ÖLE İSTEDİMKİ OLMUO OOLMUOOOO..PÜFFF
KALDIĞIN YERDEN DEWAM EDEMİYORSAN EN BAŞTAN BAŞLARSIN..HERŞEYDEN UZAKTA SANDIĞIM ASLINDA EN YAKINIMDASIN...ALDIĞIM NEFES,ATTIĞIM ADIMSIN.. MÜTHİŞ Bİ NECATİ ŞAŞMAZ HAYRANIYIM..HAYATIMIN ANLAMI YAŞAMA SEBEBİMSİN MELEĞİM |
|||
|
03-18-2008, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
Bir gün çekim sırasında bir yerden atlamam gerekti. Atlayacağım yere minder koyuldu. Arkadaşlar minderi kaldırmışlar haberim yoktu. Ayak bileğimi incittim. Bir süre tedavi gördüm.
geçmiş olsun
![]() Takımın Beyni beyniii
|
|||
|
03-18-2008, 08:59 PM
|
|||
|
|||
|
POLAT ABİ SENİ COK AMA COK SEVİYORUM İNŞAALLAH MEMATİ ABİ DE YAŞAR DA DAHA COK SEVİNİRİM
POLAT ABİ BU FİLM SENCE NE ZAMAN BİTERYAKONYADAN ABDULLAH |
|||
|
03-18-2008, 09:28 PM
|
|||
|
|||
|
Bütün dualarım seninle...
sana ulaşmak çok zor biliyorum ama sana ulaşmak istiyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM Kullandığın özel mail adresinden seninle konuşmak istiyorum acaba mail adresini yazarmısın??? tamam kabul saçmaladım tabiyki benimle konuşçak halin yok o kadar çok hayranın varki hangi birine güvenesin eminim bana cvp yazcak olanda sen değilsin bu kadar i,şinin arasında tabiyki oturup yazdıklarımı okuycak değilsin ya |
|||
|
03-18-2008, 10:25 PM
|
|||
|
|||
|
YHA NECATİ ABİJİM MAİL ADRESİ KULLANMIYO VE BİLDİĞİM KADARIYLA HİÇ Bİ ŞEKİLDE FAZLA İNTERNETLE BAĞIDA YOK..BİZİM MSJLAR NASIL İLETİLECEK BENDE BİLMİORUM KAFAM BULANIO AMAAA...
ONU ÇOOOOOK SEWİYORUM DEMEKTEN GÜNDE MİLYONLARCA KEZ AYNI CÜMLEYİ TEKRARLAMAKTAN DİLİMDE TÜĞ BİTTİ AMA DEĞER ABİMEE..MELEK YÜZLÜ CANIM ABİCİMMM SENİ ÇOOOK SEWİYORUM..SANA ÖLÜRÜM BEN ÖLÜRÜM....ZATEN ÖÜM ÇARE DEİL YHAA EN ZOR OLANINI YAPIORUM BEN YAŞIYORUM ONUN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALIYORUMMM....AHH Bİ DUYSANN SESİMİİİ KALDIĞIN YERDEN DEWAM EDEMİYORSAN EN BAŞTAN BAŞLARSIN..HERŞEYDEN UZAKTA SANDIĞIM ASLINDA EN YAKINIMDASIN...ALDIĞIM NEFES,ATTIĞIM ADIMSIN.. MÜTHİŞ Bİ NECATİ ŞAŞMAZ HAYRANIYIM..HAYATIMIN ANLAMI YAŞAMA SEBEBİMSİN MELEĞİM |
|||
|
03-21-2008, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
emeğe saygı
NSC UPLOAD TEAM ÜYESİ
![]() |
|||
|
03-22-2008, 02:04 AM
|
|||
|
|||
|
ONA ULAŞMAK OKADAR ZOR DEYİL AMA BEN KENDI AMA SOYLUYORUM BEN ONLA KARSILASINCA NE KONUSACAM BEN ONU DUSUNUYORUM ONU BUKAADR SEVEN VAR BILIYORUM AMA NAPIM BU KADAR SEVENLEREDE SAYGIM VAR AMA INANAIN BEN BU KADAR SEVENDEN DAHA COK SEVIYORUM.....
|
|||

![[Resim: 217ye9.png]](http://img70.imageshack.us/img70/4479/217ye9.png)

![[Resim: uploadteambakanaxs0.gif]](http://img150.imageshack.us/img150/5070/uploadteambakanaxs0.gif)