|
Necati Şaşmaza şiir yazalım :)
|
|
03-15-2008, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
Necati Şaşmaza şiir yazalım :)
Necati Şaşmaza şiir yazalım
varsa yetenekli arkadaÅŸlar.. buyursunlar
|
|||
|
03-21-2008, 06:06 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Necati Şaşmaza şiir yazalım :)
ONU ŞİİRLE ANLATMM Kİ BEN AMA ONUN BİR TATLI SÖZÜNE CANIMI VERİRİM BUNU BİLSİN YETER O...GÜLSE YÜZÜME ÖMRÜMÜ VERİRİM....
|
|||
|
03-21-2008, 07:34 PM
|
|||
|
|||
|
Uzaklarda olsan da
Gözlerini göğe mühürlemişsin Her dolunayda gülümsüyor bana, Bir ışık sızıyor odama, Issız gecenin koynunda, Ninnisi ile uyanıyorum rüzgarın, Ağaçların yaprakları dalgalanıyor, Dalgalanıyor deniz.. Ve kıyıya vuruyor ölü gözyaşlarım. Kayalar ufalanıyor, Bir şiir beliriyor bulutların üzerinde, Belli ki kalbinin yansıması, Diyor ki; Unutmak mümkün değil seni, Unutulmaya layık değilsin, Çünkü sen benim vazgeçilmezimsin....!!!! BURCHİN'DEN HERŞEYDEN HERKESTEN ÇOOK SEWDİĞİ NECATİ ABİSİNE...!!! hanii böyle bazı şeyler wardıır nekadr yannda olursan ol özlersn, hep onunla olmak istersin, ne olursa olsun ondan hiç wazgecemezsin, hiç bıkamazsn, nefret edemessin, ((imkansız tabi)) hep onu dinlersin,nekadr konussada bıkmassın başın agrımaz, saatlerce onun için ayakta kalırsın, belki günlerce uyumassın, onunla büyürsün,onunla yaşar,onunla ölürsün, onun yeri baskadır senn için we yerine başkasını koyamassın, işte böyle olunca onu gercekten SEWERSİN öz abin olmasada ölee hisseder ona abi dersin işte bu tanıma en uygun NECATİ abi sensin..!! ((((bu arada bilmiosunuz benim babamın ismide necati....yhani necati abijimle adaş..ne mutlu bana diilmi...!!!!))) KALDIĞIN YERDEN DEWAM EDEMİYORSAN EN BAŞTAN BAŞLARSIN..HERŞEYDEN UZAKTA SANDIĞIM ASLINDA EN YAKINIMDASIN...ALDIĞIM NEFES,ATTIĞIM ADIMSIN.. MÜTHİŞ Bİ NECATİ ŞAŞMAZ HAYRANIYIM..HAYATIMIN ANLAMI YAŞAMA SEBEBİMSİN MELEĞİM |
|||
|
04-12-2008, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
BENİM ONA OLAN SEVGİMİ ANLATMAK İÇİN ŞİİRLER YETMEZ Kİ ÇÜNKÜ BEN ONU
ÇOK SEVİYORUM |
|||
|
04-13-2008, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
SEVGİLERİN EN GÜZELİ SENİ SEVMEK
ÖZLEMLERİN EN GÜZELİ SENİ ÖZLEMEK VE HAYATIN TADI SABAH KALKTIĞIMDA SENİN VAR OLDUĞUNU BİLMEK!BİRTANEM SENİ ÇOK SEVİYORUM.AŞKIM |
|||
|
04-13-2008, 10:26 PM
|
|||
|
|||
|
SANA AŞIK OLMAK ÖYLE GÜZEL Kİ,
HEP AKLIMDASIN AKLIMDA OLMAN ÖYLE GÜZEL Kİ, HEP YANIMDASIN HEP YANIMDA OLMAN ÖYLE GÜZEL Kİ, CANIMSIN... |
|||
|
04-14-2008, 09:50 PM
|
|||
|
|||
|
BANAMI KALDI ?
Bir ask yasadik,deliler gibi, Ansizin bitirdin,yarida kaldik. Sana mutluluk,bana gozyasi, Bu askin cefasi bana mi kaldi? O guzel gunler gelmezki geri, Yalnizlik kimseye vermezki beni. Sensizlik omurumu,gunumu aldi, Bir omur yalnizlik banami kaldi? Acimadan birakib gitdin beni, Demeki yalandan sevdin beni. Cikarip gonlumden atsami seni? Simdi bir vefasiz banami kaldi? seide ibrahimova |
|||
|
04-19-2008, 01:30 PM
|
|||
|
|||
|
burası bayanlar bölümü yanlış geldik.pardon.
|
|||
|
04-25-2008, 01:22 PM
(Bu Mesaj 05-02-2008 12:56 PM deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : atakoylubusra.)
|
|||
|
|||
|
SEVGININ BUYUSU
GOZLERİNE BAKINCA , SİMSİYAH BIR GECE KARANLIĞINA KORKMAM BEN GECEDEN ASLINDA. GECEMDE AYDINLIĞIM SEN OLUNCA SU ANDA COK UZAKLARDASIN, ASLINDA ÇOK YAKINIMDASIN, ELİMİ UZATSAM TUTAMAM SANA, ÇÜNKÜ SEN İMKANSIZIMSIN YALVARIRIM HER GECE RABBIME, GÖZLERİNİ BİR KERE YAKINDAN GÖRMEYİ NASİP ETSİN BANA DİYE SEN BİLİR MİYDİN ACABA ? ÖLÜMÜNE BIR İNSANI SEVMEYİ. SENI TAM TANIMIYORUM BILE, HISSEDAR YA İNSAN YUREĞİYLE. BIRTEK SENI DUSUNURKEN, KALBIM MANTIĞIMIN GEÇIYOR ÖNÜNE. PLATONIK BIR ASK BENIM KI, İNSAN BU KADAR İMKANSIZI NEDEN SEVERKİ BIR HAYALYA NE KADAR SÜRERKİ, BU HAYAL BITINCE YIKILIR UMUTLARIM, TIPKI BIR DEPERMDE YIKILAN ,BINALAR GİBİ GEZSEM DOLAŞSAM ALEM, BULAMAM Kİ SENIN GİBİSİNİ, UZUNTELERİMİ, ENDİŞELERİMİ, SENLE ATAN SU KALBIMI, HERKES GÖZLERİMDEN ANLAR, SANA OLAN OZLEMİMİ. GÖNLÜM SANA OLMUŞ HAYRAN , İÇİMDEDİR DERİN YARAN, ZATEN BU DUNYA BIR YALAN, O KADAR ZOR MU GERÇEKTEN? SANA BIR KERECİK SARILMAM. KALBIMLE SAVAŞ İÇİNDEYİM, NEDENSE ZARARA UĞRAYAN HEP BENIM GALIP GELENSE HEP SENSIN BIR ANLIK HEVESIM DEGIL, ÖMÜR BOYUNCA DILEĞİMSİN, MEVSİMSİZ AÇIP MEVSİMSİZ SOLDUM, ÇOK ERKEN EVET AMA SANA AŞIK OLDUM, UNUTURUM DEYIP KENDİMİ AVUTMUYORUM, ÇÜNKÜ AŞKINLA SEN KALBİME HAPSOLDUN. ANLATILMAZ ANCAK YASANIR, EN GUZEL HATIRALAR BILE MAZİDE KALIR, SEN GORMEZSİN,DUYMAZSIN YARİM, BU SÖZLERİN HEPSİ SENİN İÇİN YAZILIR... BU ŞİİR BENDEN POLAT ALEMDAR A |
|||
|
04-26-2008, 02:29 PM
|
|||
|
|||
|
çok güel olmus arkadaslar ben sıır yazamam ama necatimi cok sevıyorum ben ancak onu doyorum...
|
|||

varsa yetenekli arkadaÅŸlar.. buyursunlar