Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurtlar Vadisi Pusu,neden başlamadı? Cevabı içerde
09-03-2008, 09:02 PM
Kurtlar Vadisi Pusu,neden başlamadı? Cevabı içerde
Kurtlar Vadisi Pusu Neden Başlamadı?

Kurtlar Vadisi Pusu neden başlamadı? Dizi sezonunun açıldığı şu günlerde herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. İşte yanıtı...

Eylül ayıyla birlikte tüm kanallarda dizi sezonu da başlamış oldu. Kanallar yeni dizileriyle izleyici karşısına çıkmaya başladı ya da bir önceki sezondan kalan dizilerin yeni bölümleri ekrana geldi.

İşte bu duruma bir tek dizi; Kurtlar Vadisi Pusu uymadı.

Peki, fenomen dizi neden dizi sezonu başlamasına rağmen izleyicisiyle buluşmuyor?

Bunun nedeni Ramazan ayında olmamız.

Şöyle ki; bilindiği gibi Ramazan ayında erkeklerin büyük çoğunluğu, diziler yayınlandığı zaman dilimi içinde camide oluyor, vaaz dinliyor veya teravih namazını kılıyorlar.

Hal böyle olunca evde televizyon kumandası kadınların eline geçiyor.

Kurtlar Vadisi ekibi de yıllara varan deneyimini kullanarak, hitap ettiği kitlenin daha çok erkekler olduğunu biliyor ve Ramazan ayı boyunca dizinin yeni bölümlerini yayına koymuyor.

Böylece, Ramazan sonrası yayınlayacağı yeni sezonun ilk bölümüyle reytinglerde ilk sırayı kapmayı düşünüyor.

Odatv.com

[Resim: kvpimza9ui9.jpg]

[Resim: kvpimza5sg2.jpg]

Bu Sezon Hiç Birşey Karanlıkta Kalmayacak

Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 09:06 PM
RE: Kurtlar Vadisi Pusu,neden başlamadı? Cevabı içerde
haber çok iLginç yafs o zman kurtLar vadisi pusu dizisini bayanLar seyretmesin böyLe bişey mi var.
yok ramazan ayı için yok kumanda bayanLarın eLine geçiyor o saatLerde bunun gibi şaçma haber görmedim.
kvP böyLe ufak tefek şeyLerden dolayı diziyi erteLemez... [Benim FikRim]
haber için saoL...

[Resim: 1907fb0qp1lzoa4.gif]
NSC SÜPER MODERATÖR
[Resim: nscsupermodwv9.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 09:30 PM (Bu Mesaj 09-03-2008 09:37 PM deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : elifcan_polat.)
AkReP Yazılan:haber çok iLginç yafs o zman kurtLar vadisi pusu dizisini bayanLar seyretmesin böyLe bişey mi var.
yok ramazan ayı için yok kumanda bayanLarın eLine geçiyor o saatLerde bunun gibi şaçma haber görmedim.
haber için saoL...

size aynen katılıyorum

[Resim: elifpolat11hw7.jpg]
[Resim: esukimza26en1og0.jpg]
ne çabukta unutuldun EEELLİİFFF
imzalar alıntıdır yapanların ellerine sağlık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 09:36 PM
Ark. Saten kurtlar vadisnin izleyici kitlesinin%80 erkekler %20si ise bayanlardan okluÅŸuooo

Pana Film Haklı saten Diyelim diziyi kadınlar izledi ama Reytingler Pusu üstlerde olamaz

Ama Bence ASlı nedeni Bu dEil Bu olayı Pana Fİlm açıklamadıktan sonra Hiç bi Habere İnanmam Bence Sizde İnanmayın...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 09:57 PM
herkesn bi fikri vardr ama ramazanda genellkle bayanlar kumandayı alıyorlar ve erkekler teravi namazına gittkleri için ondan yayına vermezler (bu benm fkrm)

[Resim: polatalemdaree4.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 10:13 PM
ama bi düşünün 2. nedeni şu olabilir oruç tutuluo yha muhtemelen settekilerin çoğu oruç tutuyodur e kurtlar vadisi pusu da çok emek isteyen bi dizi bu yoğun tempoda helede oruçken kimse rol mol yapamaz bazı öğrencilerde okul için tutmuolar olamazmı ???
bu arada p. için saol

rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 10:22 PM
NeCaTiKoLiK Adlı ark.

Saten Ramazan ayında dizide ara ara verioo yani normalde dizi yayınlandık sonra saten onun ilerleyen bölümleri çoktan hazır oluorr
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-03-2008, 11:31 PM
kurtlar vadisinin yapımsına çok kzıdım çünkü ben bi bayan olarakk sizin bi hayranınızım ama yazmışsınız ki büüyk çoğunluğu erkkekler hiçte değil ben ve kız arkadaşlarım szn çok büyük bi hayranınız....... hiç bi bölümünüzü kaçırmıyoruzzzz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2008, 01:18 AM
elifcan_polat Yazılan:
AkReP Yazılan:haber çok iLginç yafs o zman kurtLar vadisi pusu dizisini bayanLar seyretmesin böyLe bişey mi var.
haber için saoL...

size aynen katılıyorum

bende aynen katılıyorum

[Resim: 94482342mv4.jpg]
[Resim: w610.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2008, 12:29 PM
hem ramazan ayının aradan çıkması için şimdi başlamıyor...hemde bu esnada bölümlerin büyük bir bölümünün çekimleri hazırlanıyor tahminime göre

[Resim: k1ur1.jpg]
[Resim: k1ur1.d83df1902d.jpg]

MESUT KANTAR

ESKİ RESİMLERE BAKTIM,DALDIM Bİ CIĞARA YAKTIM;RESMİNE Bİ MERMİ ÇAKTIM...GELMEZSEN GELMEEEEEEEE
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Forum Atla: