Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eylülde Dizi çekimleri başlıyor
08-09-2008, 11:59 AM
Eylülde Dizi çekimleri başlıyor
İzleyenlerin beÄŸeniyle takip ettikleri dizilerin çekimleri baÅŸlıyor. Binbir Gece, Kavak Yelleri, Asi ve Yol Arkadaşım için hazırlıklar baÅŸlarken, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin çekimleri Eylül’de baÅŸlayacak...

Diziseverlerin yeni bölümlerini merakla bekledikleri diziler çekim hazırlıklıklarına başlıyor.
Kanal D’de yayınlanan ’Binbir Gece’, Åžehrazat ve Onur’un düğün törenlerinde Åžehrazat’ın fenalaÅŸarak yere yığılmasıyla sezon finalini yapmıştı. Canlı olarak çekilen sezon finalinden sonra izleyenler büyük bir merakla dizinin yeni bölümünü bekliyorlar. 18 AÄŸustos’ta çekimlerine baÅŸlanması planlanan Binbir Gece, yeni sezonda da devam edecek. Åžu anda 20 bölüm çekilmesi planlanan dizinin sezon sonuna kadar sürmesi konusunda kesin bir karar olmamakla birlikte, reytinglere göre karar verilecek.

Kanal D’nin sevilen dizileri arasında yer alan ’Asi’nin çekimlerine ise 20 AÄŸustosta baÅŸlanması planlanıyor. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümde İstanbul sahneleri de olacak. Bir kaç gün İstanbul’da çalışacak olan ekip daha sonra Antakya’ya hareket edecek.

Kanal D’nin bir baÅŸka dizisi ’Kavak Yelleri’nin hazırlıklarına bu hafta içinde baÅŸlanacak. Ekip İzmir’e hareket edecek ve dizinin 5-6 bölümü İzmir’de çekilecek ve daha sonra İstanbul’da çekimlere devam edilecek.

Show TV’de yayınlanan ’Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin çekimleri AÄŸustos ayı yerine Eylül ayının ilk haftası baÅŸlayacak. Dizinin yapımcı firması PANA filmin yapımcılığını yaptığı ve Necati ÅžaÅŸmaz ile Muro’yu oynayan Mustafa ÜstündaÄŸ’ın birlikte rol aldıkları filmin çekimlerinin sürmesi nedeniyle dizi beklenenden bir kaç hafta daha geç sezona girecek.
Geçen sezonun sonunda yayına giren ve 6 bölüm sonra çekimlerine ara verilen ’Yol Arkadaşım’ın çekimlerine ise 8-9 AÄŸustos’ta baÅŸlanması planlanmakta. Dizi, 1 Eylül’de yeni yayın döneminin ilk bölümüyle izleyenlerin karşısında olacak.

atv’nin sevilen dizisi ’Avrupa Yakası’nın çekimlerine 1 Eylül’de baÅŸlanacak. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümünün yayını ise 24 Eylül’de.

Çocukların çok sevdiÄŸi ve vazgeçemediÄŸi atv’deki fantastik dizi ’Selena’nın çekimleri de baÅŸladı. Yeni sezonun ilk bölümü 29 AÄŸustos’ta ekranlarda olacak.

[Resim: 308637b197.jpg]
BİT@NEM(L)
[Resim: ac583cacae.jpg]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 12:45 PM
RE: Eylülde Dizi çekimleri başlıyor
haber için tÅŸkler ancak bir yeri doÄŸru mu anldım bilmiyorum'PANA filmin yapımcılığını yaptığı ve Necati ÅžaÅŸmaz ile Muro’yu oynayan Mustafa ÜstündaÄŸ’ın birlikte rol aldıkları filmin' diyor bu filmde necati ÅŸaÅŸmazda oynamış deÄŸil mi yanlış anlamadım

[Resim: elifpolat11hw7.jpg]
[Resim: esukimza26en1og0.jpg]
ne çabukta unutuldun EEELLİİFFF
imzalar alıntıdır yapanların ellerine sağlık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 12:54 PM
haber için saol canım

[Resim: polatalemdaree4.png]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 01:00 PM (Bu Mesaj 08-09-2008 01:01 PM deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : smallgirl.)
Demek sevimli dizimiz yeniden baÅŸliyor.Merakla bekliyorum...Acaba vakit bulup izleye bilecek miyim?
Konu icin tesekkur ederim...[img]0O.BMP-452.3Kb[/img][/color]

[Resim: 1219579060iloveazerbaijtz7.gif]

IMZAM ALINTIDIR...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 02:27 PM (Bu Mesaj 08-09-2008 02:33 PM deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren : By_$eF4.)
Arkadaşlar Bu Haber Yalan...Panafilm'in Resmi Forumunda Hayati Admin Bu Haberi Yalanladı ve Açılan Konuyu KiLiTledi...Yani Necati Şaşmaz Filmde Oynamayacak...Zaten Oynaması Çok Mantıksız Olur...Oynarsa Dizinin Bütün İnandırıcılığı Çöker.

3mpTy_SouLs

[Resim: polatneviyanyorzc6.gif]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 02:29 PM
cevabınız için tşkler

[Resim: elifpolat11hw7.jpg]
[Resim: esukimza26en1og0.jpg]
ne çabukta unutuldun EEELLİİFFF
imzalar alıntıdır yapanların ellerine sağlık
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2008, 04:28 PM
eylülün ilk haftası allah kısmet ederse çekimleri izlemek için istanbula gideceğim...teşekkürler sayın karamelekbjk

[Resim: k1ur1.jpg]
[Resim: k1ur1.d83df1902d.jpg]

MESUT KANTAR

ESKİ RESİMLERE BAKTIM,DALDIM Bİ CIĞARA YAKTIM;RESMİNE Bİ MERMİ ÇAKTIM...GELMEZSEN GELMEEEEEEEE
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Forum Atla: