|
Buraya yazacagınız hayran msjlarınız necati şaşmaza ileticek!
|
|
08-23-2008, 12:24 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Buraya yazacagınız hayran msjlarınız necati şaşmaza ileticek!
gururda desen ,gururda deÄŸil
derdim buda değil aslında umudum yok sebep sensin belki ya da benmiyim bu ihtimallere itimadım kalmadı hiç SOFİ NECATİ ŞAŞMAZ |
|||
|
08-23-2008, 02:54 PM
|
|||
|
|||
|
mrb muhammet necati seni seviyorum demiyecem sadece öğrenmek isteğim ofisine içinde iki zarf ve bir cd olan zeynep ceyda adından yollanılmış bi paket vardı tam bir sene olacak ama eline ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum lütfen bıraktığım no yu arayıp elimde demen yeter o paket benim için çok önemli ilgin için şimdiden teşekkür ederim yolundan şaşmaman dileği ile ALLAH seninle olsun
|
|||
|
08-23-2008, 03:03 PM
|
|||
|
|||
|
insan sevdiği için ölür ben senin için yaşamayı göze aldım seninle telefonda görüşmek isterim istersem email adresime yazabilirsin öylede konuşabiliriz cevabını bekliyorum numaram 535 328 73 09
|
|||
|
08-28-2008, 06:36 PM
|
|||
|
|||
|
ya 1 insan bu kadarmi sevilir?!seni Azerbaycanda herkes cooooook ama coook seviyorum.kurtlar vadisi Azerbaycanda 24-00da basliyor,2de bitiyor.bende o gunler cok gec yatiyorum ve okula bile getmiyorum.ya abi sen bitanesin yaaaaaa.seni cooooooooooook seviyoruz.sevgilerimle azeri kizi Yegane
|
|||
|
08-29-2008, 03:57 PM
|
|||
|
|||
|
Necati Şaşmaz,Polat Alemdar seni seviyorum,seni seviyorum, seni seviyorum. Başka birşey demiyorum. Bir gece rüyama girdin ve herşey değişti. Senin resimlerine,dizine bakmaya korktum, sevgimden ölüverirsem diye... Bu efendilik ve güzellik,, Allahü Teala sevdiğine bağışlasın inşallah. Allahü Teala dinimizi kalbinde sabit kılıp, doğru yoldan ayırmasın inşallah,,
Çokk çokk sevgilerimle.. Allahü Tealaya emanet ol.. .cnmsn. Boş zaman yoktur, BOŞA GEÇEN zaman vardır... |
|||
|
09-03-2008, 11:58 AM
|
|||
|
|||
|
AÅžK
BIR KALBIN ICHINDE AGLIYOR AŞK SİZİM SİZİM SİZLATİYOR ELLERİNDEN KAÇİLMİYOR VİRANE ETTİN BİRAKTİN AŞK NECATİ ŞAŞMAZ necati şaşmaz |
|||
|
09-04-2008, 03:59 PM
|
|||
|
|||
|
Ya bu Necati Sasmazin ne kadar seveni varmis,ben de cok seviyorum.Pusuda sevmeye basladim,Kurtlar Vadisinde ona nefret ediyordum.Sevgim nefrete donusdu.Onu cok seviyorum.Kendine iyi bak
![]() IMZAM ALINTIDIR... |
|||
|
09-07-2008, 02:03 PM
|
|||
|
|||
|
Dostu yok gecelerin
geceler çok uzun geceler bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... |
|||
|
09-07-2008, 05:17 PM
|
|||
|
|||
|
bende arkadaşa katılıyorum necati şaşmaz gerçekten beyfendi çokda başarılı bir oyuncu diziyi sabırsıslıkla bekliyorum sizi çok seviyor başarılarınızın devamını diliyorum bana msj yazarsanız çok sevinicem saygılar
|
|||
|
09-07-2008, 08:24 PM
|
|||
|
|||
|
Necati Sasmaza kurban olum
Necati abi bana yaz kurban olum gozunu sevim |
|||

![[Resim: 1219579060iloveazerbaijtz7.gif]](http://img262.imageshack.us/img262/6417/1219579060iloveazerbaijtz7.gif)