Derecelendir
  • 4 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buraya yazacagınız hayran msjlarınız necati şaşmaza ileticek!
03-17-2008, 06:22 PM
RE: Buraya yazacagınız hayran msjlarınız necati şaşmaza ileticek!
sana söylenecek kelime cümle yokki..yazayımmmm....

biliyorum hiçbi zaman anlaayamayacaksın sana olan sevgimi.....

olsun ama abicimm!!!!

sen benim sana olan o sonsuz sevgimi anlamasandaa...onun büyüklüğünü hissetmesen de ........

benim sana olan sevgimm ahireetee dahhii devam edecek!!!!!!!

sana kurban olurumm ben!!!!!

ölürüm sana ben yhaa.....

janımsın kanımsınn bitanemsin sen benimm!!!

her$eyimsinn!!!
_________________________________________-
kimseye anlatamıoyrum kendimi....
amacım sana olan sevgimi milletlen kıyaslamak değil....
amacımm..kimseyle boy ölçüşmek değil....
amacım......
amacımm.....
sadece sana olan sevgimi sana GERCEKTEN ......anlatabilmekk.....tek isteÄŸim bu....

ama biliyorumki..sen beni basit bi hayran olarak göreceksinn.....
sen benim sevgimi..beğeni....idol sevgisi.....göreceksinnn......

bilmiyeceksin ki....ben senin için kac gece agladımm..
sana ulasabilmek için neler yaptımm...
kac gece yastıgımı ıslattıgımı.....
kac gece.....sana yazdıgım şiirlerden dolayı......uyuyamadıgımı.....

ve daha bilmediğinn...anlamınıı bilmediğinn..cokk seyy...

ççoook sewiyorum abicim seniii çoook..
Ve insanlar vardır hiç unutulmayan.
Sanma beni sevipte bırakanlardan.
Benim sevgim mezara kadar olandan

__________________________________________-
HER NE KADAR SEN BENİM... YANİ EN BÜYÜK HAYRANININ FARKINDA OLMASAN DA___SENİ ÖLÜMÜNE SEWİOMMM BEN YHAAA....offff offff ölesineeee sewiyorum seniii bi defa bile göremedim yhaaa offf abicimm sana ulaşmak için neler yapıorum NELER yaptım bi bilsennn.....

OFF ABİCİM YAA BUGÜNDE HİÇ Bİ GAZETE RESMİNİ FİLAN VERMEDİ HERGÜN HEMEN HEMEN 6-7 TANE GAZETE ALIYORUM VALLA OKULDA BİŞİ YEMİYOM HEM DİYET OLUYO HEM DE SENİN BENDE DAHA COOK RESMİNİN OLMASINI SAGLIYO 1

O KADAR COOK VARKİ GECE UYUMADAN ÖNCE ONLARA BAKIYORUM DOSYAMDAKİ BÜTÜN RÖPORTAJLARINI OKUYORUM..SONRA Bİ BAKMISIM ANNEM ALIYO O DOSYAYI ELİMDEN MEGER UYUYAKALMIŞIM VALLA O KADAR RESİM VARKİ ONLARA BAKA BAKA UYUYUP GİDİYORUM VE RÜYAMDA DA HER ZAMAN OLDUGU GİBİ SENİ VE SANA ULASABİLECEĞİM NO.LARI GÖRÜYORUM....

SENİ ÇOOOOOOOK SEWİORUMMMM ASKIMSIN YAA....

BİDE BENİ ANLIOMUŞ GİBİ DAVRANANLARA ÇOOOK KIZIYORUMMM..SANKİ GERÇEKTEN ANLIOLAR..EN ÇOOOK BEN SEWİYORUM SENİ MELEĞİM YHA EN ÇOOKBENNN....

YA BENİ GERCEKTEN ANLAYAMASINIZ YAA...
KİMSE ANLAYAMAZ..
BEN AYNI ANDA NECATİ ABİNİNDE NEFES ALDIGINI HİSSEDİNCE O KADAR CILDIRIYORUMKİ...
BUNU BENDEN BASKA KİMSE ANLAYAMAZ GERCEKTEN..
HERYENİ GÜNE ONUNLA BASLIYORUM
İÇİMDE YENİ ÜMİTLER DOLUYO YİNE...
HER YANIM SAGIM SOLUM NECATİ ABİ OLUYOR BİRDEN..
HER GECE RÜYALARIMDA ONA ULASABİLMEK İÇİN GARİP GARİP NOLAR GÖRÜYORUM SONRA ARIYORUM KALKTIGIMDA..OFF DİYEE KAPATIYORUM HERGÜN OFF DİYORUM NİYE GELDİM BU DÜNYAYA DİYE İSYAN EDİYORUM...
AMA NECATİ ABİ BENDEN HABERSİZ BENİM GİBİ Bİ HAYRANINDAN ONA CANINI SEVE SEVE VEREBİLCEK Bİ HAYRANINDAN HABERSİZ HAYATINA DEVAM EDİYO İŞTEE..
ODA HAKLI YAA ŞİMDİ BUNLARI OKUYO OLSA BİLE AMAAN HERHANGİ Bİ HAYRAN İŞTE DER EMİNİM AMA BEN ÖEL DEĞİLİM İŞTE ANLAMAZ BUNU HİÇ Bİ ZAMAN NE NECATİ ABİ NE DE SİZ.....

SENİ ÇOK SEWİYORUM....ABİCİM YAA...

KALDIĞIN YERDEN DEWAM EDEMİYORSAN EN BAŞTAN BAŞLARSIN..HERŞEYDEN UZAKTA SANDIĞIM ASLINDA EN YAKINIMDASIN...ALDIĞIM NEFES,ATTIĞIM ADIMSIN..

MÜTHİŞ Bİ NECATİ ŞAŞMAZ HAYRANIYIM..HAYATIMIN ANLAMI YAŞAMA SEBEBİMSİN MELEĞİM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-17-2008, 10:36 PM
NECATİ BEN ANKARADAN HATİCE TEYZENİN TORUNU SELÇUK (ABİDİNPAŞA) SENİNLE VE RACİYLE GURUR DUYUYORUM.NECATİ SENİ SEVİYORUM. ANKARDAN SELÇUK!!!!!!! EFENDİ BABAMINDA ELLERİNDEN ÖPERİM!!!! RACİYEDE ÇOK SELAM SÖYLERSİN!!! GÖRÜŞMEK İSTERSEN TEL:05553796284 EFENDİ BABA MALATYAYA ABİBİM YANINA BİR KAÇKERE UGRAMIŞ İNÖNÜ ÜNİVERSİTEYE PR.DOKTOR FERİDUN KOŞAR ABİME SENİN NUMARANI SORDUM BİLMİYORMUŞ BULSAYDIM SENİ ARAYACAKTIM ESKİ ARKADAŞIN OLARAK !!!!
[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 01:07 AM
AH BÖLE GELMİŞ BÖYLE GEÇMEZ BU HAYAT KİMİ SEVSEM KİME GÜVENSEM KABAHAT ALLHIM KABAHAT......NECATİYİ SEVEMEMDE KABAHAT SANIRIM......AMA DEYIL BEN OONU SEVIYORUM...HEMDE COK
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 01:12 AM
bak burcıncım lafları baskalarından alma tmm mı canım ...sen anladın beni ok canım kendın ol sevıyosun ama sanmakı sadece sen sevmıyosun bı dusun bakalım yacdıgın o lafalrın cogu benım.....sence kım daha cok sevıyo...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 02:12 PM
slm necati abi ben konya dan abdullah dal biz
seni ailecek izliyoruz ve seviyoruz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 06:07 PM
kaldigin yereden devam etmiyorsan en bastan baslarsin
merhaba sayin necati sasmaz, ben sizi cok seviyorum ve inanin hayatimda ilk kez böyle tanimadigim görmedigim bir insani bukadar cok sevebiliyorum, buda televizyonda yansittiginiz kisiliginiz, metliginiz ve agirliginizdan kaynaklaniyor. size icimdeki duygulari nasil anlatabilirimki bilmiyorum, hele bide hic aski yasamamis bir insana nasil anlatilabilirki bende sizi izleyene kadar tas kalplinin biriydim hic bir zaman aska inanmadim zayifliktir diyodum ama ALLAH bana öyle bir asik olma firsati verdiki imkanisizinda imkansizi ama olsun bundan sikayetci degilim hem insan sadece var olan biseyi sevmezki görsende görmesende sevebilirsin bunlari sizden ögrendik ve böylece hic bir zaman sevgimizden sikayet etmedik. ama neolursa olsun yasamasakta biz herzaman aska ve asik olanlara saygi duyduk cünkü böyle yetistirildik. ve birgün bizede gelecegini bilerek yasadik. bunlari okursaniz ve bir cevap yollarsaniz cok mutlu olurum sizi cok ama cok seviyorum ZENAN.....................[/size][/color]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 06:19 PM
seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum necati askimmmmmmmmmsin sen ya ölürüm senin icin lütfen duy beni duyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 06:22 PM
bilsemki seni hic görmicem, bilsemki cok uzaksin ben yinede seni sevmekten vazgecmicem, ömrümün sonuna kadar seni hep sevicem cünkü sen kralsin cünkü sen bitanesin cünkü sen kalbimin atma sebebisin..... ölüm ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin sensiz yasamayi göze almisim...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 06:27 PM
ask sadece seni seviyorum demek degildir, ask konusmadanda anlatabilmektir.... ben sana olan askimi burda anlatmaya calissam artik internet diye bisey kalmaz, cünkü icimde firtinalar esiyor. anlaman icin hissetmen lazim. elbet birgün sende asik olursun ozaman anlarsin bizi...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-18-2008, 06:29 PM
sen elaziglisin ben erzincanliyim cokta uzak degil ama simdi ise sen istanbuldasin ben ise almanyada offffffffff offffffffffffffffffffff
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

Forum Atla: