Evet arkadaşlar buraya yazacagınız hayran msjlarınızı necati şaşmaza ileticez toplu halde iletilecek şimdi istediklerinizi yazabilirsiniz necati şaşmaz sevenleri...
Necati Şaşmazı'da sitemize bekliyoruz ....
bana özel msj yoluyla gönderenleride göndericez. evet hayran msjlarınızı yazabilirsiniz buraya
ayşe ve necati adlı üye ;
CANIM BENİM SENİN RESİMLERİNİN ARASINDA MUTSUZUM VE YALNIZIM SENİ ÇOK SEVİYORUM NOLURDU SANKİ BNEDE YANINDA OLSAYDIM SANA BAKSAM YETER YA OFF BOLE KADER OLAMAZ YA NEDEN YA 19 YAŞINDAYIM VE HAYATIMDA KİMSEYİ SEVMEDİM SENİ GORDUM VE OFF O FILM BENI BASTAN DEGİŞTİRDİ AŞKI SENDE BULDUM BE AŞKIM AMA SANLA AŞK DIYO HERKEZ AMA OLE DEYIL BENİM AŞKIM GERCEK YANIMDA OLMASANDA DUNYADA SENI SEVEN BI AYSE OLDUGUNU BILMESENDE BU KIZ SANA DELİ OLUYO BUNU BIL ALLLAHIM ÖMRÜMDEN ALIP SANA VERSİN SANA BİŞEY OLMASIN HAYATTA EGER EVLENIRSEN KI BUNU ISTEMEM AMA OLCAK ELBETTE MUTLULUKLAR DILIYORUM SANA YASADIGIN SURECE CANIM BENİM....ADIMIZI GÖKLERE YAZDIRDIM AŞKINI ARASINA KONDURDUM ÜSTÜNE YILDIZ CAKTIRDIM SÜPRİZ SÜPRİZ SÜPRİZ AŞKIMMMMMMMM.....SENIN ICIN BU SARKI DINLE GULBEN ERGENDEN TMM SENİ SEVIYORUM...ALAHA EMANET OL...
Allah onu sevenlerine bagislasin artik cok seveni var masAllah

Bence türkiyede gelmiş geçmiş en iyi erkek oyuncu necati şaşmaz.Tabii bu benim düşüncem.Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
iyi ki varsınız gerçekten kurtlar vadisi ailesi olarak çok güzel işler başarıyorsunuz tebrik derim.bu çıktığınız ve bizi aldığınız yol zorlu bir yol gerçekten.ama ne olursa olsun size karşı yapılan olumlu veya olumsuz yorum canınızı çok sıkmasın diyorum ama çok kafaya takmayın .biz kurtlar vadisi ailesinin bir ferdi olarak her zaman yanındayız.aile içi veya dışı hep yanındayız.zorluklar karşısında verdiğiniz mücadelede zirdevedesiniz ve hep öyle olacaksınız.yani BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN HEP EL ELEYİZ....
sevgilerimle BAHAR...
nacati şaşmaz kurtlar vadisi gerçekten güzel bir dizi belki bu diziyi sevmeyenler vardır yalnız onlara diziyi seyretmelerini tavsiye ediyerum belki biraz sizin anlatmak istediklerinizden ders çıkartırlar hepinizi çok seviyorum gerçekten çok başarılı bir dizi başarılarınızın devamını dilerim
Necati sasmaz kadar beyfendi oturmasini kalkmasini konusmasini bilen bir erkek oyuncu yok !
polat karakteri'ni de bu kadar basarili oynayabilecek bir oyuncu daha yok !
Gerek polat alemdar olarak gerek necati sasmaz olarak yuregimizde taht kuran bir insan !
Kurlar vadisi iyle bizlerin karsina cikan biri daha once hiç taninmamasina ragmen hemen benimsendi ve sevildi !
Onu cok seviyoruz, umarim bir gun sitemize gelir ....
benden slm söleyin o yeter