Necati Şaşmaz,necati şaşmaz resimleri,polat alemdar

Tam Görünüm: stajyer mod uygulaması -duyuru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
yöneticilik için gelen yogun talepler karşılıgında yeni bir uygulama yapmaya karar verdik..

stajyer mod olma başvurularınızı yapmak için buraya TIKLAYIN

stajyer modlar 1 ay süreyle Denenecek. başarılı olanlar Asistan yönetici rütbesine bürünecektir. asistan yöneticilerde denenecek (süreler aşşagıdabelirtilmiştir) ve başarılı olan genel forum yöneticisi kadromuza katılacaktır.

Tarihler
18 haziran - 15 temmuz başvuru tarihi
16 temmuz stajer mod başvuru sonucları
17 temmuz - 15 agustos asistan mod sonucları
güzeL bir uyguLama ben başvurmuyorum neden derseniz benim vaktim gelmemiş msj 1000' e çıkmış 1
burdaki verdiğin link buraya gidiyor. tıkla linke girdikten sonra tekrar bir link buraya geri dönüyor.. tıkla
AkReP Yazılan:güzeL bir uyguLama ben başvurmuyorum neden derseniz benim vaktim gelmemiş msj 1000' e çıkmış 1
burdaki verdiğin link buraya gidiyor. tıkla linke girdikten sonra tekrar bir link buraya geri dönüyor.. tıkla

evet bu baslıgı görmeyenler için koydum 1
TEŞEKÜRLER....
AkReP Yazılan:güzeL bir uyguLama ben başvurmuyorum neden derseniz benim vaktim gelmemiş msj 1000' e çıkmış 1
güzel bir uygulama olacağı kanaatindeyim
ii Bende başvurcam 1667 mesajla5
arkadaşlar daha başvuruların bitimine 1 ay var.. katılamayacagım demek ne demek?
değişik bi proje
ßYuNuS61 Yazılan:arkadaşlar daha başvuruların bitimine 1 ay var.. katılamayacagım demek ne demek?
ya benim şuan yukarlarda gözüm yok o sebebden..! Byunus61 gerçekten olumlu sonuçlar çıkar inşlh. neden olmasın güzel işler yapıyorsunuz şimdiden katılan arkadaşlara başarılar dilerim belki de katılırım1
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler