Necati Şaşmaz,necati şaşmaz resimleri,polat alemdar

Tam Görünüm: Tuğba Ekinciden ŞOK açıklama:Polat Alemdarı istiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tuğba Ekinci, Kadir İnanır`ı yaşlı buldu ve Polat Alemdar`ı seçti.Bir sinema projesinde yer almak isteyen Tuğba Ekinci, ‘Rol arkadaşı olarak Kadir İnanır’ı tercih eder misiniz?’ sorusuna, ünlü aktörü yaşlı bulduğu yanıtını verdi. Ekinci, ‘Sevgilimi oynayacak kişinin Necati Şaşmaz gibi genç bir yetenek olması gerekiyor’ dedi.

Geçen yaz ‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla müzik dünyasında çıkış yapan Tuğba Ekinci, kısa sürede dillere yerleşecek yeni bir şarkı bulduğunu söyledi. Ancak Ekinci’nin gönlünde, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yatıyor. ‘Güzel bir senaryo ve ekiple tutkulu bir aşk hikayesini beyazper-deye aktarmak en büyük isteğim. Bunun için soyunmam ve yatağa girip sevişmem bile gerekse kabul ederim’ diyen Ekinci, ‘Partneriniz Kadir İnanır olabilir mi?’ sorusuna ‘Kadir İnanır olmaz çünkü artık yaşlandı. Filmin gerçeğe uygun olması için benim sevgilimi oynayacak oyuncunun daha genç bir yetenek olması gerekiyor. Örneğin Kurtlar Vadisi’yle büyük sükse yapan Necati Şaşmaz gibi’ diyerek seçimini yaptı

Kaynak : ilk defa kaynagim yok ama bulucam 1 ,2 günde...
internet haber
tşk...
sen onun takım elbisesini bile alamassın5
1 necati sana tenezul etmez guzelim
ONA OLSA OLSA AJDAR OLUR
HADİ BAŞKA KAPIYA...
HIH BAŞKA KADINMI KALMADI NECATİ ABİYE6
ne diyo lan bukadın yırtarım he onu benim polatımı onun bunun işlerine sokmasın 21
ya bu kadin tam o...yaaaa salak sey ...
Bu Kadinda Herkesi Istio... 5
Ama Onu Isteyen YoK!!! Ona Sadece ACIORUM!!!
Yazik Ona Yazikkk!!! Cok SALAK Bi Kari Ben Onun Gibi Geri Bi Kadin Görmedim!!!
FuLL AriZaaa...!!
XxmelisaxX Yazılan:Bu Kadinda Herkesi Istio... 5
Ama Onu Isteyen YoK!!! Ona Sadece ACIORUM!!!
Yazik Ona Yazikkk!!! Cok SALAK Bi Kari Ben Onun Gibi Geri Bi Kadin Görmedim!!!
FuLL AriZaaa...!!

Necati bu kadına göre değil.Ama ben aLabiLirim Tuğbayı 5 5
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler