Necati Şaşmaz,necati şaşmaz resimleri,polat alemdar

Tam Görünüm: KV PUSUDA OKUNAN KİTAPLAR...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar kv pusu da senaristler bizler için bazı kitaplar gösteriyor.

İlk kitap İskenderin bahcede okuduğu kitap, YENİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ / Yükselen Bölgesel Faktörler,Kitabın Konusu kısaca şöyle :
"Türkiye artık o eski, bildik Türkiye değil. Klasik sadık ABD müttefiki rolünden vazgeçmiş, dış politika kartlrını daha akıllıca oynamaya başş bir Türkiye, Ortadoğu’daki güç dengesinin kurucularından biri…

Geleneksel tek odaklı Batıcı dış politika anlayışının terk edilmesi; Batı dünyası ve özellikle AB ile ilişkiler askıya alınmaksızın vizyoner bir bakışla İran, Suriye, İsrail, Rusya ve diğer ülkelerle münasebetler geliştirilmesi, Türkiye’ye eskiye nispetle oldukça geniş bir hareket alanı getirdi. Fuller dış politika kartlarını giderek daha akıllıca kullanan bu yeni güç odağının, “Yeni Türkiye Cumhuriyeti”nin bölge için de büyük bir şans olduğunu söylüyor:
“Bugünkü Türk hükümetinin, bütün komşularıyla iyi ilişkiler kurmayı hedefleyen, Orta Doğu ve Avrupa’yı ilgilendiren sorunlarla çok daha içli dışlı, her zamankinden daha bağımsız bir dış politika yönünde derinlemesine ve güvenle ilerlemesi muhtemeldir. Bu, Türkiye’nin geleceği açısından iyiye işarettir. Her ne kadar bu süreç, Washington’un ‘müttefik’ bir Türkiye’ye sahip olduğu o eski güzel günleri aramasına sebep olabilirse de Yeni Türkiye, aslında, gerek kendi çıkarlarına ve gerekse bölgenin genel istikrarına daha iyi hizmet edebilir. Eminim ki Amerikan gözlemciler de Orta Doğu bölgesinde bir istikrar abidesi olan böyle bir Yeni Türkiye’nin varlığını takdir edeceklerdir.”

Diğer kitap polatın 40. bölümde okuduğu kitap : Nevzat Tarhan'ın PSİKOLOJİK SAVAŞ [Gri Propaganda] Kitabın Konusu : Kitapta; klasik psikolojik savaş bilgileri dışında, bilgi savaşı, elektromanyetik savaş, beyin kontrolü, propaganda yöntemleri ve bilgisayar devrimi, internet taarruzu, tarihsel bilgiler, gelişen intihar eğilimleri, baskıcı kültürlerin etkileri, itaat kültüründen demokratik kültüre geçiş, psikolojik savaşta rol alanların ruh hallerinin tahlilleri, insanın ruh hallerinin nasıl etki altına alındığı gibi alt konular da işleniyor.

Son Kitap Üstad Ömer Lütfi Metenin Kitabı: Allah'sız Müsmanlık
Kitapta yazarın ifadesiyle “Allah’sız Müslümanlık” deyimi ile ne anlatılıyor?

Bu soruyu bir cümlede ifade etmek gerekirse, “Güçlü ve etkin bir iletişim çabası sergileyerek Allah ile beraberlik kuramayan İslami yaşayış biçimi” derim…
Müslümanlık, kişi için huzur ve mutluluk sağlayan bir tercih değil de,Ürkütücü bir Tanrı’nın koyduğu külfetler bütünü şeklinde yaşanırsa bu, gerçek bir dinin hedefleyebileceği durum olamaz.
Öyle inanıyorum ki, çağımızda Müslüman kimliğini önemseyen her insan, yaşadığı çelişkileri özgürce sorgulayıp tartışabilse benimkilere benzer sonuçlara ulaşacaktır. "

Senarist ekibe cok tesekkür ederim. Ufkumuza acacak kitapları her zaman bekliyoruz.
Hikmet'te ''Allah'sız Müslümanlık'' adlı kitap okudu..1
PoLaTBaHa Yazılan:Hikmet'te ''Allah'sız Müslümanlık'' adlı kitap okudu..1

EVET BAHADIR ÇOK GÜZEL Bİ KİTAP HİKMETİN OKUDUĞU...DAHA AZ ÖNCE O KİTAPTAN ALDIM BİTANE5
Ben de alırım yarın5
tavsiye ediyorum bahadır1
şimdi yeni kitap war psikolojik savaş die kitap...

ben yarın alacam çok gzl diol bzm arkiler...
5 valalh turgut baska bir sey istesem olcakmis bende polatin kitabinin yazarini aricaktim simdi hehe
cok saol
Kv_kolik Yazılan:5 valalh turgut baska bir sey istesem olcakmis bende polatin kitabinin yazarini aricaktim simdi hehe
cok saol

rica ederim;)
tskler paylasim icin
hikmetin okuduğu kitap ve polatın psikolojik savaş adlı okuduğuda çok güzel tavsiye ederim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler