Necati Şaşmaz,necati şaşmaz resimleri,polat alemdar

Tam Görünüm: Allıpullu ropörtaj
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 1947575110123437logc6.jpg]

byunus:
kendini tanıtırmısın bize ?
burcu
ya böyle sorular gelince ilk aklima birsey gelmiyor
burcu
ehm... ben burcu genelde sitedeki herkes adimi biliyor7 bilmeyenlerde suan ögrenmis bulunuyor

byunus:
nickiniz neden alipullu?
burcu
esasinda cicilibiciliydi bir arkadasin degistirmemi istemesiyle düsündüm bu güzel geldi allipullu oldu7 o arkadas kendini bilir

byunus:
Aşk herşeyi affedermi sizce?
burcu
ask diye birsey varmi diye bunu sormak lazim esasin... yani herkes en kücük seye bile artik ask diyorlar.. benim düsüncem ise Ask sadece Allah´a duyulan birseydir.. o kadar büyük birseye sadece ask denebilir7
sorunun cevabina gelincede Sevgi diyelim artik, bence herseyi affetmez...gurur denilen birsey var

byunus:Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli?
burcu
sevdigim kimse olmadigi icin ailem
aileyle hic birsey kiyaslanamaz...

byunus:
Benzetildiğiniz biri varmı?
burcu
benzetildigim.... yoK 7
ben birtaneyim yani 7 cok kendimi begenmis oldum 5

byunus:
yaşamınız boyunca yaptıgınız en büyük çılgınlık?
burcu
ya esasinda ben öyle cilgin bir tip degilim.. yaptigim cilginliklarda oldu ama ock degil kuzenle bir keresinde izmirde kamerayi aldik elimize herkesle konustuk onlari cektik falan onun kasedini hala herkesten sakliyoruz

byunus:
En büyük hayaliniz?
burcu
hayalime yaklastim sayilir esasinda bir meslek sahibi olmakti.. kendi ayaklarimin üstünde durabilmem icin.. olda olucak 2 senem kaldi nerdeyse 7

byunus:
Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız?
burcu
herseyi desem abartili olmaz sanirim... ama tabi herkeside kolay kolay sevemem

byunus:
nasıl bir kişilige sahipsin?
burcu
herkes olgun yazmis sitede ama gercekte öylemiyim bilmem yani cevremdede herkes öyle görür beni.. ama arkadas icinde iste deli dolu sevmesemde belli etmeyen, herkese saygisi olan biriyim

byunus:
Ne tür müzik dinlersiniz?
burcu
esasinda o anki duruma bagli her tür dinleirm..ama bir kac kisi var onlari sevmedigim icin güzel söyleselerde dinlemem
genelde slow ama7

byunus:
geçelim klasik sorumuza hobi ve fobilerinizi alalım 7
burcu
fobim köpekler aksine burdada heryerde bir sürü köpek 5
ama simdi biraz alistim kücüklerden pek korkmuyorum 7
hobi denilecek birsey yapmiyorum.. o an neye müsaitse yani.. eserse kitap okuyorum eserse müzik dinliyorum degisiyor sürekli7

byunus:
kişisel sorulardan sonra şimdi forum ile alakalı sorulara geçiyorum
forumdan zevk almanı yani zamanını harcamasına neden olan etkenler
burcu
forumda Saolsunlar cok tatli insanlar var onlarla sohbet etmek kurtlar vadisiyla fazla alakam olmasada birseyler yapmak hosuma gidiyor insanlarla vakit gecirmeyi severim...7 tabiki saygili olundugu sürece karsilikli7

byunus:
forumu nerde gördün? ne zaman üye oldun aydınlatırmısın bizi 7
burcu
forumun kurulusundan beri icindeyim..7 adi lazim degil bir site sayesinde senle tanistik... ondan sonrada sen site acinca geldik 7 iyikide acilmis forum 7

byunus:
ve peki sorularım nasıldı?
burcu
sorularin güzeldi cok fazla yazabilirdim ama simdi aksam aksam seni ugrastirmayayim dedim7

byunus:
forum üyelerine son olarak ne söylemek istersin?
burcu:
herkes oldugu gibi kalsin böyle cok iyiler 7 herkese hayatinda mutluluk saglik diliyorum.. 7
iyiki bu forumda bulusmusuz7

byunus:
bize zaman ayırdıgın ve sorularımızı cevaplandırdıgın için teşekkürler 7
bir anını dinleyebilirmiyiz _?
burcu
ben Tsk ederim
burcu
11 yaslarinda falanim, okulumu degistirdim 5. sinifta.. ilk yeni sinifima girdigim zaman zaten heycanliyim ögretmen beni ögrencilere tanitti falan ben korkudan ne yapacagimi sasirdim nereye otursam ne yapsam diye sasisirken bir türk arkadas eliyle isaret etti gel yanima dedi... benim üstümden terler bosaniyor icimden dedimki iyiki bir yer buldum7 sinif zaten cok kalabalikti... tam hersey yoluna girdi derken.....tam otururken sandalyeden bir düstüm5 sinif gülmekten kiriliyor ben ne yapacagimi sasirdim o an aglamayii koyverdim5 ögretmen birsey olmadi falan desede ben devam ediyorum.. sonra disariya ciktim kendime öyle geldim.. hala icimdedir o anin buruklugu5

sprr bi röportaj benle ne zaman yaspcaksınız yunus abi1
Zeyna-Gencho Yazılan:sprr bi röportaj benle ne zaman yaspcaksınız yunus abi1

seni açık yakalayamıyorumki...

bu arada ikinizide tşk...
süper olmuş bölece allıpulluyu daha ii tanıdık
saol5
iyi o zaman müsait bir zaman belirleyelim o saat yapalım ne dersin?
en gzl anınmış 5
gusel anımış
BuRCu AniN SüPeRMiS GiZ!!! 5
Sende Benim Gibi Rezil Olmussun... 5
Tuttum Bu Repörtaji!!! Saglam Olmus... ;)
CaNiKiM BeNüüüM!!! 5
XxmelisaxX Yazılan:BuRCu AniN SüPeRMiS GiZ!!! 5
Sende Benim Gibi Rezil Olmussun... 5
Tuttum Bu Repörtaji!!! Saglam Olmus... ;)
CaNiKiM BeNüüüM!!! 5

kadersisiz biz5
ayy yazik5 bende merdivenlerden düsmüsdüm bilirim o rezilligi5
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler